We zitten vol met ambities en nemen onze verantwoordelijkheid in het realiseren van woongenot voor onze klanten. Hierbij zoeken we steeds de juiste balans tussen het sociaal-maatschappelijk en zakelijk rendement. Om onze ambities te realiseren is het belangrijk om zicht te houden of we deze balans blijven bewaren. De collega’s van de afdeling Bedrijfsvoering helpen hierbij. Voor deze nieuwe afdeling zijn we op zoek naar een
Ben jij een kei in het ‘in control’ houden van grote investeringsopgaven? Spreekt het je aan om als financieel geweten een stevige bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de projecten van een maatschappelijke vastgoedorganisatie? Voor deze nieuwe afdeling zijn wij op zoek naar:

Business controller

36 uur per week

Thuisgeven door samen radicaal te doen wat nodig is! Dat zien wij als onze opgave, omdat we problemen willen aanpakken. Woningnood, vergrijzing, energiecrisis en steeds meer kwetsbare mensen die op ons zijn aangewezen. Wij hebben hart voor de klant. Staan dichtbij onze huurders, hebben oprechte aandacht en zijn hartelijk. De komende jaren investeren we in betaalbare, kwalitatief goede woningen. We werken samen met onze partners aan veerkrachtige buurten. We zijn zichtbaar, toegankelijk, betrokken en geven samen thuis.

Wat houdt de functie in?
Samen met je collega business controller draag je zorg voor het vergroten van de kans dat de business haar gestelde doelen bereikt. In deze rol ben je toegewezen aan de afdelingen Vastgoed en Vastgoedsturing. Het beheersen van projectrisico’s, kritische blik op investeringsvoorstellen en prognose einde werk gaan je goed af. Je challenged de door de afdelingen afgegeven begrotingen en periodieke (voortgangs)rapportages, bent de kritische sparringpartner voor managers en teammanagers en toetst de beheersing van de belangrijkste risico’s door de “eerste lijn”. Daarnaast denk je ook mee over mogelijke verbetervoorstellen. En samen met je collega’s van Bedrijfsvoering ondersteun je zo gevraagd en ongevraagd de organisatie.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Vandaag is het woensdag: jullie teamdag. Samen met je direct leidinggevende manager bedrijfsvoering en teammanager Financiën en Control en de andere controllers heb je overleg over de voortgang van de begroting. Je hebt hiervoor de benodigde input van ‘jouw’ afdelingen verzameld en aangeleverd en jullie stemmen nu af of de informatie genoeg is om de doorrekeningen te maken en de begroting te voorzien van de bijbehorende onderleggers. Na dit overleg zijn de werkzaamheden weer verdeeld en kun je verder aan de slag.

Vlak voor de lunch sluit je aan bij jullie weekstart. Samen met je collega’s van Bedrijfsvoering bespreek je de dagelijkse gang van zaken. Gelukkig is er ook tijd om van elkaar te horen hoe het met iedereen gaat.
Tijd om een frisse neus te halen of even je lunch te nuttigen in onze Woonkamer.

Het 2e kwartaal is net afgelopen. Tijd voor een overleg met de manager Vastgoed om de voortgang van de investeringsprojecten door te nemen. Hieraan voorafgaand heb je de reguliere voortgangsgesprekken gevoerd met de projectmanagers en de voorliggende prognoses doorgenomen. Aan de hand van een aantal kritische vragen en wederzijdse afstemming haal je voldoende input op om de prognose te actualiseren. Daarnaast scherpen jullie met elkaar een aantal bijsturingsmaatregelen aan. Verder vraag je nog na wanneer de projectevaluaties van de afgeronde projecten verwacht mogen worden omdat de deadline van 3 maanden hiervoor bijna is verstreken. Tot slot bespreek je de deelwaarnemingen voor de interim controle van de accountant, daar had je nog een aantal vragen bij voordat het door kan naar de accountant.

Met de opgehaalde informatie uit de kwartaalgesprekken met de managers rond je de kwartaalrapportage af. Over twee weken bespreek je deze rapportage met de prognoses met de manager en het bestuur. 

De belangrijkste aandachtspunten heb je met de manager afgestemd en daarmee ben je goed voorbereid op dit gesprek.

Voor het controleplan van Vastgoed zet je nog een deelwaarneming uit op een aantal lopende projecten. Voor de aankomende investeringsbesluiten wil je de gevolgde aanbestedingsprocedure en dossiervorming toetsen. De hiervoor benodigde gegevens vraag je uit bij de desbetreffende projectmanagers.

Na een afwisselende werkdag, sluit je af voor een welverdiend ontspannen avondje. Of je steekt je neus in de boeken voor je opleiding die je via Woonkracht10 volgt.

Wat breng je mee?
Samen met de collega’s van de afdeling Bedrijfsvoering zorg je ervoor dat onze medewerkers optimaal zijn ondersteund en gefaciliteerd, zodat zij onze klant een thuis kunnen geven. Je bent een top dienstverlener die sterk analytisch is ingesteld.  Je vormt je eigen oordeel en je bent doortastend.  Met je proactieve houding ben je gericht op verbeteringen en geef je gevraagd en ongevraagd advies. Belangrijk hierbij is dat je verbinding maakt met de organisatie en je collega’s mee neemt in het proces. Je hebt minimaal 5 jaar relevante en vergelijkbare werkervaring en Je beschikt over een afgeronde financiële hbo/wo-opleiding. Ervaring met projectorganisaties / investeringsprojecten is een pré.

Waarom bij ons? Daarom!
Binnen Woonkracht10 en ons team heerst een informele sfeer en open cultuur gebaseerd op vertrouwen en onderlinge verbinding. We zijn ambitieus en energiek. We verbeteren onze dienstverlening continu. Dit kan alleen met jou. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij niet alleen Thuis geeft maar je ook Thuis voelt. Wij horen graag hoe jij over zaken denkt. Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en je te ontwikkelen.

  • Maatschappelijke organisatie
  • Direct een vaste aanstelling
  • CAO Woondiensten is van toepassing; schaal K min € 4.543,- en max. € 6.493,-
  • Structurele eindejaarsuitkering van 2%
  • Functioneel en individueel loopbaan ontwikkelbudget
  • Flexibele werktijden
  • Thuiswerkmogelijkheden incl. facilitering en thuiswerkvergoeding
  • Mobiele telefoon en laptop
  • Vitaliteitsbudget en activiteiten gericht op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We maken graag kennis met je!

Ben jij enthousiast én nieuwsgierig geworden naar deze uitdagende functie? Dan nodigen we je van harte uit te reageren. 

Bel ons voor meer informatie

Wil je wat meer informatie, neem contact op met Sander Berkelmans, manager Bedrijfsvoering bij Woonkracht10. Je kunt hem bereiken via 078 620 20 00. Hij staat je graag te woord.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Samen Thuis Geven bereiken we door:

Woonkracht10 - Wendbare organisatie

Wendbare organisatie

Woonkracht10 - Duurzame bedrijfsvoering

Duurzame bedrijfsvoering

Woonkracht10 - Waardevol vastgoed

Waardevol vastgoed

Woonkracht10 - Veerkrachtige buurten

Veerkrachtige buurten

Woonkracht10 - Hart voor de klant

Hart voor de klant

© Woonkracht10              Privacy & cookies

Delen