We zitten vol met ambities en nemen onze verantwoordelijkheid in het realiseren van woongenot voor onze klanten. Hierbij zoeken we steeds de juiste balans tussen het sociaal-maatschappelijk en zakelijk rendement. Om onze ambities te realiseren is het belangrijk om zicht te houden of we deze balans blijven bewaren. De collega’s van de afdeling Bedrijfsvoering helpen hierbij. Voor deze nieuwe afdeling zijn we op zoek naar een:

(junior) Financial controller

32-36 uur per week

Wij zijn Woonkracht10. We bieden aan 11.500 huishoudens een goede en betaalbare woning in Alblasserdam, Papendrecht en Zwijndrecht. Wij zijn ambitieus en volop in beweging. Onze medewerkers hebben zelf de regie en samen vormen we een vitale en wendbare organisatie.

Wat houdt de functie in?
Samen met jouw collega senior financial controller ben je verantwoordelijk voor de planning & control cyclus. Je coördineert de jaarrekening, stelt deze mede op en je onderhoudt het contact met de externe accountant. In samenspraak met de business controllers en het management stel je de begroting op en bewaak je de voortgang van projecten binnen het organisatie brede jaarplan. 

Hoe ziet je werkdag eruit?
Vandaag is het woensdag: jullie teamdag. Samen met je teammanager Financiën en Control en je directe collega senior financial controller heb je overleg over de voortgang van de begroting. De input hiervoor is aangeleverd door de business controllers. Het is nu tijd om de doorrekeningen te maken en de begroting te voorzien van de bijbehorende onderleggers. Na dit overleg zijn de werkzaamheden weer verdeeld en kun je verder aan de slag.

Vlak voor de lunch sluit je aan bij jullie weekstart. Samen met je collega’s van de Financiën en Control bespreek je de dagelijkse gang van zaken. Gelukkig is er ook tijd om van elkaar te horen hoe het met iedereen gaat.

Tijd om een frisse neus te halen of even je lunch te nuttigen in onze Woonkamer.

Het 3e kwartaal is net afgelopen en je stelt aan de hand van de gegevens uit ons primaire systeem Tobias 365 en met behulp van Power BI de benodigde sturingsrapportages op.

Aan het einde van de middag ga je met de collega’s van crediteuren en je teammanager om de tafel om te brainstormen hoe het facturatieproces effectiever kan verlopen. Omdat je nieuw bent in onze organisatie, denk je out-of-the-box. Hiermee help je de collega’s die al wat langer in dienst zijn het huidige proces met een frisse blik te bekijken. Na een leuk constructief overleg, spreken jullie af dat jij de ideeën samen met een collega verder gaat uitwerken.

Voordat je naar huis gaat, loopt de business controller nog even bij je langs met een vraag over de uitgaven die op de afdeling HR zijn geboekt. Morgen heeft hij een overleg met de teammanager HR over het budget. Hij vindt het fijn om nu nog even te overleggen omdat je morgen je vaste thuiswerkdag hebt. 

Je hebt dan voor jezelf ingepland om de benodigde taxatiegegevens te genereren zodat je deze op tijd kan aanleveren.

Na een afwisselende werkdag, sluit je af voor een welverdiend ontspannen avondje. Of je steekt je neus in de boeken voor je opleiding die je via Woonkracht10 volgt.

Wat breng je mee?
Samen met de collega’s van de afdeling Bedrijfsvoering zorg je ervoor dat onze medewerkers optimaal zijn ondersteund en gefaciliteerd, zodat zij onze klant een thuis kunnen geven. Hiervoor hoef je niet direct ervaring mee te brengen. Je mag direct uit de studiebanken op deze functie solliciteren, maar je bent wel nieuwsgierig naar hoe de financiële processen binnen Woonkracht10 zijn ingericht. Je bent in staat om in jouw ogen verbeteringen op deze processen bespreekbaar te maken. Je brengt hierin een frisse en nieuwe wind mee. Uiteraard ben je bereid om de voor jou nieuwe functie eigen te maken en pak je dingen snel op en vind je het leuk om binnen een dynamische branche te werken. Je beschikt over minimaal hbo denk- en werkniveau

Waarom bij ons? Daarom!
Binnen Woonkracht10 en ons team heerst een informele sfeer en open cultuur gebaseerd op vertrouwen en onderlinge verbinding. We zijn ambitieus en energiek. We verbeteren onze dienstverlening continu. Dit kan alleen met jou. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij niet alleen Thuis geeft maar je ook Thuis voelt. Wij horen graag hoe jij over zaken denkt. Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en je te ontwikkelen.

Tot slot

  • Maatschappelijke organisatie.
  • Direct een vaste aanstelling.
  • CAO Woondiensten is van toepassing; inschaling is afhankelijk van je ervaring min € 3.229,- en max € 4.196,-.
  • Functioneel en individueel loopbaan ontwikkelbudget.
  • Flexibele werktijden.
  • Thuiswerkmogelijkheden incl. facilitering en thuiswerkvergoeding.
  • Mobiele telefoon en laptop.
  • Vitaliteitsbudget en activiteiten gericht op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

We maken graag kennis met je!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast én nieuwsgierig geworden naar deze uitdagende functie? Dan nodigen we je van harte uit te reageren!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Samen Thuis Geven bereiken we door:

Woonkracht10 - Wendbare organisatie
Wendbare organisatie
Woonkracht10 - Duurzame bedrijfsvoering
Duurzame bedrijfsvoering
Woonkracht10 - Waardevol vastgoed
Waardevol vastgoed
Woonkracht10 - Veerkrachtige buurten
Veerkrachtige buurten
Woonkracht10 - Hart voor de klant
Hart voor de klant

© Woonkracht10              Privacy & cookies

Delen