Thuisgeven door samen radicaal te doen wat nodig is! Dat zien wij als onze opgave, omdat we problemen willen aanpakken. Woningnood, vergrijzing, energiecrisis en steeds meer kwetsbare mensen die op ons zijn aangewezen. Wij hebben hart voor de klant. Staan dichtbij onze huurders, hebben oprechte aandacht en zijn hartelijk. De komende jaren investeren we in betaalbare, kwalitatief goede woningen. We werken samen met onze partners aan veerkrachtige buurten. We zijn zichtbaar, toegankelijk, betrokken en geven samen thuis.

De afdeling Vastgoedsturing bestaat uit 8 medewerkers. Voor het bereiken van onze doelen zoeken we een

Junior Medewerker Vastgoedsturing

36 uur per week

De rol in de organisatie van Vastgoedsturing is om de lange termijn visie, zoals verwoord in het Ondernemingsplan, te vertalen naar doelen voor onze vastgoedportefeuille zowel voor de lange termijn (portefeuillestrategie) als voor de korte(re) termijn (complexstrategieën). Vastgoedsturing vertegenwoordigt de eigenaars/beleggersrol in de organisatie.

We zorgen voor integrale samenhang tussen wat we willen (maatschappelijk presteren) en wat we kunnen doen (financieel presteren), ook op de langere termijn.

We brengen de ontwikkeling van vraag en aanbod in kaart en stemmen de wensportefeuille daarop af. Uiteraard passend binnen de financiële kaders. De wensportefeuille leidt tot inzicht in de transformatieopgave (o.a. ten aanzien van duurzaamheid). Vanuit vraag en aanbod en wensportefeuille stellen we wijkvisies en complexstrategieën op.

We werken intern nauw samen met de afdelingen Vastgoed, Wonen en Bedrijfsvoering. Extern onderhouden we contacten met de drie gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, collega-corporaties, ketenpartners, de huurdersorganisatie en in sommige gevallen ook individuele huurders en kopers.

Wat houdt de functie in?
In deze nieuwe functie kom je in aanraking met een breed scala aan werkzaamheden op het gebied van vastgoedsturing. Geen dag is hetzelfde! Zo ga je, samen met de Accountmanager Zakelijk beheer, aan de slag om onze deelportefeuille bedrijfsonroerendgoed op orde te brengen. Je analyseert de portefeuille, detecteert knelpunten en stelt verbeteringen voor die je, na akkoord, zelf implementeert. Ook willen we de betrouwbaarheid van onze vastgoeddata vergroten. Hiervoor voer je controlewerkzaamheden uit en werk je aan verbetervoorstellen onder leiding van onze Assetmanagers. Daarnaast draag je bijv. bij aan het uitvoeren van marktonderzoek naar de verhuurbaarheid van vrije sectorwoningen en ondersteun je in de controle van de waardering van ons bezit. Hiermee ondersteun je de Assetmanagers in hun dagelijkse werkzaamheden. Kortom, wil jij leren en je kennis op het gebied van vastgoedsturing vergroten? Er is genoeg om je tanden in te zetten!

Iets voor jou?
Om in deze functie succesvol en effectief te zijn ben je nieuwsgierig en beschik je over voldoende leervermogen. Je bent geïnteresseerd in data. Je kan deze goed analyseren, je kan verbanden leggen en je kunt op basis hiervan een oordeel vormen welke je goed onder woorden kan brengen, zowel mondeling als schriftelijk. Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau en hebt een opleiding gevolgd in de richting vastgoed-makelaardij, bedrijfskunde of economie.

Waarom bij ons? 

  •  Maatschappelijke organisatie.
  • Een aanstelling is in eerste instantie voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • CAO Woondiensten is van toepassing, schaal G, min €. 3.226,-
  • Structurele eindejaarsuitkering van 2%
  • Functioneel én individueel loopbaanontwikkelbudget.
  • Flexibele werktijden.
  • Thuiswerkmogelijkheden incl. facilitering en  thuiswerkvergoeding.
  • Mobiele telefoon en laptop.
  • Vitaliteitsbudget en -activiteiten gericht op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Binnen Woonkracht10 en onze teams heerst een informele sfeer en open cultuur gebaseerd op vertrouwen en onderlinge verbinding. We zijn ambitieus en energiek. We verbeteren onze dienstverlening continu. Dit kan alleen met jou. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij niet alleen Thuis geeft maar je ook Thuis voelt. Wij horen graag hoe jij over zaken denkt. Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en je te ontwikkelen.
In het hechte en gezellige team Vastgoedsturing maken we je graag wegwijs in de wereld van de volkshuisvesting en in het bijzonder op het gebied van vastgoedsturing.

We maken graag kennis met je!

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast én nieuwsgierig geworden naar deze uitdagende functie? Dan nodigen we je van harte uit te reageren. We ontvangen graag uiterlijk 23 februari 2024 je cv en motivatie.. 

Bel ons voor meer informatie

Heb je vragen over deze functie? Neem dan gerust contact op met Jan Noordzij (manager Vastgoedsturing) bereikbaar via telefoonnummer 06 55 884 172.

Uiteraard behandelen wij alle reacties vertrouwelijk.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Samen Thuis Geven bereiken we door:

Woonkracht10 - Wendbare organisatie

Wendbare organisatie

Woonkracht10 - Duurzame bedrijfsvoering

Duurzame bedrijfsvoering

Woonkracht10 - Waardevol vastgoed

Waardevol vastgoed

Woonkracht10 - Veerkrachtige buurten

Veerkrachtige buurten

Woonkracht10 - Hart voor de klant

Hart voor de klant

© Woonkracht10              Privacy & cookies

Delen