De belangrijkste opgave van Woonkracht10 (11.500 huishoudens) is het realiseren van voldoende betaalbare, duurzame en veilige woningen. De investeringsopgave is € 55 miljoen per jaar. Wij staan voor regisserend opdrachtgeverschap en ketensamenwerking met ontwikkelaars, aannemers, onderhoudsbedrijven en adviseurs zodat onze huurders tevreden zijn met hun woning.Binnen Woonkracht10 heerst een informele sfeer gebaseerd op vertrouwen en onderlinge verbinding. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief en jezelf te ontwikkelen. Voor de uitbreiding van ons team met 3 ervaren projectmanagers zijn wij op zoek naar een: 

Projectmanager vastgoed

32-36 uur per week

Wat ga je doen?
Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het verduurzamen van woningen in bewoonde staat (80%) en voor nieuwbouw (20%). Je bent regisseur voor je eigen projecten. Je werkt samen in een hecht team van projectmanagers waar veel ruimte is om te sparren en deelneemt in werkgroepen (wonen en financiën) en processen optimaliseert. Wij werken samen met 4 vaste marktpartijen en jij bent de regisseur in deze rijdende trein. Je snapt hoe RGS werkt en je hebt nauw contact met de bewonersadviesgroep om het voor de bewoners zo goed mogelijk te regelen. Het aansluiten van woningen op het warmtenet is een belangrijk onderwerp en aandachtspunt. Jij schrijft het investeringsbesluit en bereidt in samenwerking met de RGS partners en de assetmanager het startbesluit in 3 scenario’s voor. Als het definitieve scenario is gekozen dan ben jij de regisseur over de realisatie en kom je een aannemingsovereenkomst overeen. Je onderhandelt over de begroting, de eindprijs, het betalingsschema, de planning en een toetsing door een extern kostendeskundige. Gedurende de uitvoering door de RGS-partners ben jij bij het bouwteamoverleg aanwezig en heb je contact met de bewonersadviescommissie en de gemeente. Een strakke planning en binnen het budget blijven, is cruciaal in deze rol. Wat vandaag kan, doe je niet morgen. Bij overschrijding van het budget inventariseer je wat er beter kan en loop je alle stappen nog eens door. Een nieuwbouwproject zet je samen met een externe partij in de markt waarin jij de regie hebt.

           Dit hebben wij jou te bieden

  • Direct een vaste aanstelling omdat wij vertrouwen in jou hebben.
  • Je levert een bijdrage aan een maatschappelijke organisatie die er toe doet.
  • Bruto maand salaris tussen € 4.804,- max uitloop tot € 7.198,- op basis van 36 uur per week. Inschaling afhankelijk van leeftijd en ervaring.
  • Eindejaarsuitkering 2%.
  • Vergoeding van 2/3 deel van de pensioenpremie en kun je bepaalde arbeidsvoorwaarden uitruilen.
  • Wij hechten belang aan jouw ontwikkeling en je krijgt, naar een functioneel ontwikkelingsbudget, elk kalenderjaar een loopbaanontwikkelingsbudget van € 900,- om vrij in te zetten(op basis van 36 uur per week).
  • Wij vinden een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk. Er is de mogelijkheid om hybride te werken. Om je hierin te faciliteren krijg je een ruime vergoeding om een thuiswerkplek in te richten.
  • Mobiele telefoon, laptop en thuiswerkvergoeding. Vitaliteitsbudget van € 330,- per jaar en activiteiten gericht op duurzame inzetbaarheid.

Iets voor jou?
Als je enthousiast wordt van deze gave rol en je denkt nog geen allround projectmanager te zijn dan nodigen we je ook van harte uit te reageren. Samen bespreken we wat je nog te leren hebt. Kennis van bouwkunde en/of volkshuisvesting is fijn maar zeker niet noodzakelijk. Omdat het een stevige rol is, heb je Hbo- werk en denkniveau.

We maken graag kennis met je!

Philipe van Hezik verzorgt voor Woonkracht10 de werving & selectie van deze positie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Samen Thuis Geven bereiken we door:

Woonkracht10 - Wendbare organisatie

Wendbare organisatie

Woonkracht10 - Duurzame bedrijfsvoering

Duurzame bedrijfsvoering

Woonkracht10 - Waardevol vastgoed

Waardevol vastgoed

Woonkracht10 - Veerkrachtige buurten

Veerkrachtige buurten

Woonkracht10 - Hart voor de klant

Hart voor de klant

© Woonkracht10              Privacy & cookies

Delen