We zitten vol met ambities en nemen onze verantwoordelijkheid in het realiseren van woongenot voor onze klanten. Hierbij zoeken we steeds de juiste balans tussen het sociaal-maatschappelijk en zakelijk rendement. Om onze ambities te realiseren is het belangrijk dat onze medewerkers systeemtechnisch optimaal zijn gefaciliteerd en ondersteund. Daarom zijn wij op zoek naar een:

Functioneel applicatiebeheerder

28-36 uur per week

Thuisgeven door samen radicaal te doen wat nodig is! Dat zien wij als onze opgave, omdat we problemen willen aanpakken. Woningnood, vergrijzing, energiecrisis en steeds meer kwetsbare mensen die op ons zijn aangewezen. Wij hebben hart voor de klant. Staan dichtbij onze huurders, hebben oprechte aandacht en zijn hartelijk. De komende jaren investeren we in betaalbare, kwalitatief goede woningen. We werken samen met onze partners aan veerkrachtige buurten. We zijn zichtbaar, toegankelijk, betrokken en geven samen thuis.

Wat houdt de functie in?
In jouw rol werk je nauw samen met collega’s binnen Woonkracht10 en je signaleert proactief in het oog springende zaken. Je draagt zorg voor de optimale werking van de (back-office) applicaties. Zo denk je mee over optimalisering van de eigen en andere werkzaamheden en bent steeds gericht op continue verbetering en vernieuwing gebruikmakend van de digitale mogelijkheden.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Vandaag is het woensdag: jullie teamdag van de afdeling Bedrijfsvoering. Fijn dat iedereen vandaag op kantoor is. Dan kan je even bijpraten en snel met elkaar schakelen over de stand van zaken van de lopende projecten. Na een kop koffie, schuif je aan bij je eerste overleg van vandaag samen met de klankbordgroep kerngebruikers van het primair systeem over de nieuwe release. Met je collega’s bespreek je de belangrijkste wijzigingen en stem je de planning af. Deze input neem je mee in je overleg van later vandaag met de adviseur digitalisering en servicemanager.

Vlak voor de lunch sluit je aan bij jullie weekstart. Samen met je collega’s van Bedrijfsvoering bespreek je de dagelijkse gang van zaken. Gelukkig is er ook tijd om van elkaar te horen hoe het met iedereen gaat.

Het is lekker weer vandaag; fijn om samen met je collega’s even een frisse neus te halen in plaats van je lunch te nuttigen in onze Woonkamer.

De teammanager van Dagelijks onderhoud heeft een afspraak ingepland om samen met de senior opzichter en de technisch administratief medewerker de toepassing van ons primaire systeem Tobias 365 voor het verwerken van opdrachtbonnen te bespreken. Samen bespreken jullie hoe het systeem kan ondersteunen in een meer efficiënte manier van werken. Na het overleg spreken jullie af dat je een en ander gaat navragen bij de leverancier om in een volgend overleg de mogelijkheden te delen.

Voor dat je de dag afsluit neem je nog even je mailbox door en kijk je of er organisatie breed nieuwe mededelingen zijn gedaan.
Na een afwisselende werkdag, sluit je af voor een welverdiend ontspannen avondje. Of je steekt je neus in de boeken voor je opleiding die je via Woonkracht10 volgt.

Wat breng je mee?
Samen met vier I&A collega’s van de afdeling Bedrijfsvoering zorg je ervoor dat onze medewerkers optimaal zijn ondersteund en gefaciliteerd, zodat zij onze klant een thuis kunnen geven. Je wilt graag jouw kennis delen met en overdragen aan collega’s en hen zowel gevraagd als ongevraagd advies geven over het gebruik van nieuwe functionaliteiten. Je bent in staat om projectmatig te werken om zo in jouw rol als projectleider ICT-projecten te realiseren. Steekwoorden die op jou van toepassing zijn: analytisch, probleemoplossend vermogen, resultaatgericht, verbindend en klantgericht. Je beschikt over een hbo denk- en werkniveau en hebt minimaal 2 jaar ervaring als Functioneel applicatiebeheerder. Bij voorkeur heb je een afgeronde hbo-opleiding richting Functioneel Beheer. Ervaring met Microsoft (365 en/of Dynamics) is een pré.

Waarom bij ons? Daarom!
Binnen Woonkracht10 en ons team heerst een informele sfeer en open cultuur gebaseerd op vertrouwen en onderlinge verbinding. We zijn ambitieus en energiek. We verbeteren onze dienstverlening continu. Dit kan alleen met jou. Wij vinden het dan ook belangrijk dat jij niet alleen Thuis geeft maar je ook Thuis voelt. Wij horen graag hoe jij over zaken denkt. Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en je te ontwikkelen.

  • Maatschappelijke organisatie
  • Direct een vaste aanstelling
  • CAO Woondiensten is van toepassing; schaal H min € 3.552,- en max. € 4.727,-
  • Functioneel en individueel loopbaan ontwikkelbudget
  • Flexibele werktijden
  • Thuiswerkmogelijkheden incl. facilitering en thuiswerkvergoeding
  • Mobiele telefoon en laptop
  • Vitaliteitsbudget en activiteiten gericht op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We maken graag kennis met je!

Ben jij enthousiast én nieuwsgierig geworden naar deze uitdagende functie? Dan nodigen we je van harte uit te reageren!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Samen Thuis Geven bereiken we door:

Woonkracht10 - Wendbare organisatie

Wendbare organisatie

Woonkracht10 - Duurzame bedrijfsvoering

Duurzame bedrijfsvoering

Woonkracht10 - Waardevol vastgoed

Waardevol vastgoed

Woonkracht10 - Veerkrachtige buurten

Veerkrachtige buurten

Woonkracht10 - Hart voor de klant

Hart voor de klant

© Woonkracht10              Privacy & cookies

Delen