Onze missie & visie

Samen... radicaal doen wat nodig is

We willen niet gewoon Samen Thuis geven, maar met passie en compassie. We staan midden in de samenleving en weten wat daar speelt. De opgaven buiten zijn groot en complex. Dus bieden we altijd het beste van wat we in huis hebben. Wij geloven in buurten met woningen waar een plek is voor iedereen en voor hen die extra kwetsbaar zijn; in de goede balans met hen die sterker zijn. Het vraagt om vertrouwensvolle relaties met de mensen in de buurt en anderen die daar actief zijn. Daarom zijn we eerlijk en transparant in onze intenties en communicatie. Zo nodig vragen we huurders, partners, woningzoekenden, en partners hun verantwoording te nemen. Samen maken we huis en buurt tot een Thuis.

Missie Woonkracht10
Samen thuis geven: we zoeken onze samenwerking binnen en buiten de organisatie, zodat we samen op betekenisvolle wijze zorgen voor de huisvesting van mensen die daarvoor van ons afhankelijk zijn. Zo zorgen we met oprechte aandacht voor passende, betaalbare en goede woningen in leefbare buurten.

Visie Woonkracht10 
Thuis geven in buurten met fijne woningen waar plek en aandacht is voor iedereen die dat nodig heeft en voor de mensen die extra kwetsbaar zijn in het bijzonder.  

Radicaal doen wat nodig is
We zijn een corporatie die dichtbij en benaderbaar is, zodat onze klanten zich thuis voelen bij ons. We reiken zo nodig een helpende hand, maar we weten ook wat mensen in hun mars hebben, daarom vragen we ook medeverantwoordelijkheid. Van onze klanten onze partners in ons netwerk. We doen het dus niet alleen, we doen het samen. Samen met onze bewoners en samen met onze partners. En we doen wat nodig is en als het moet en als het kan dan kleuren we buiten de lijntjes. We gaan voor een grondig en groot effect. Vandaar ook de titel van ons ondernemingsplan: Samen… radicaal doen wat nodig is.

Woonkracht10 - missie Samen Thuis Geven

Samen Thuis Geven bereiken we door:

Woonkracht10 - Wendbare organisatie
Wendbare organisatie
Woonkracht10 - Duurzame bedrijfsvoering
Duurzame bedrijfsvoering
Woonkracht10 - Waardevol vastgoed
Waardevol vastgoed
Woonkracht10 - Veerkrachtige buurten
Veerkrachtige buurten
Woonkracht10 - Hart voor de klant
Hart voor de klant

© Woonkracht10              Privacy & cookies

Delen