Ons team HR

Ze maken graag kennis met je!

Woonkracht10 is een ambitieus en energiek bedrijf. Als medewerker krijg je bij Woonkracht10 de kans je te ontwikkelen en de ruimte om verantwoordelijkheid en initiatieven te nemen. Wil jij meewerken aan onze doelstellingen en direct of indirect bijdragen aan een fijne woonplek voor onze huurders? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren op onze vacatures of stuur ons een e-mail via hr@woonkracht10.nl.

Woonkracht10 Inge Plantinga - HR-afdeling

Inge Plantinga

Senior HR adviseur

Ik draag graag bij aan de groei en ontwikkeling van mensen en daarmee de continue ontwikkeling van een organisatie waarbij ik geloof dat medewerkers die werken vanuit en ruimte krijgen voor ontwikkeling van hun talent, werkgeluk ervaren.

Woonkracht10 Antoinette de Waal - HR-afdeling

Antoinette de Waal

HR adviseur

Ik heb een passie voor talentontwikkeling en motiveren van mensen. Ik zie het als een mooie uitdaging om mensen met een (vaak) verborgen talent uiteindelijk te brengen naar de plek waar zij dat talent het meest optimale kunnen benutten.

Woonkracht10 Fred Lens - HR afdeling

Fred Lens

Projectconsulent HR

Ik werk planmatig en gestructureerd en onderzoek zaken vanuit diverse invalshoeken, sla nieuwe wegen in waar nodig voor de mens en de organisatie en sta open voor nieuwe inzichten.
Ik zorg voor draagvlak bij de betrokkenen.

Rianne van Efferen projectconsulent hr

Rianne van Efferen

Projectconsulent HR

Ik zoek graag dingen tot in de details uit. Verbeteren van (administratieve) processen. Persoonlijk contact met mensen en samenwerken met mijn collega’s. Positieve werksfeer staat op nummer 1 en ik wil dat iedereen met plezier naar het werk gaat.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw sollicitatie

Solliciteer nu via onderstaand formulier

De snelste, makkelijkste en efficiëntste manier om je kandidaat te stellen voor een functie bij Woonkracht10. Je verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Voor welke functie solliciteer je?
Je persoonsgegevens
Je contactgegevens
Bestanden die je mee kunt sturen
Of schrijf hieronder waarom je bij ons wilt werken
Toestemming*

Veelgestelde vragen - FAQ's

In de basis bestaan woningcorporaties om mensen die zelf niet kunnen voorzien in hun huisvesting, te helpen aan een huis. Bij Woonkracht10 gaan we verder. Wij willen onze huurders niet alleen een stenen huis bieden, maar vooral van betekenis zijn als het gaat om het creëren van een thuis. Daar komt heel veel bij kijken en dat doen we ook zeker niet alleen. Samen met onze samenwerkingspartners zetten we ons dagelijks in voor bewoners.

In de corporatiesector zijn de belangrijkste opgaven op dit moment samen te vatten in een paar hoofdopgaven:

  • Beschikbaarheid: voldoende woningen voor de complete doelgroep
  • Betaalbaarheid: betaalbare woningen en woonlasten
  • Duurzaamheid: verduurzamen van bezit en woonomgeving
  • Leefbaarheid: schoon, heel en veilig wonen in wijken en buurten

Onder deze hoofdthema’s zijn heel veel verschillende activiteiten. Maar allemaal leveren ze een bijdrage aan wat hierboven is beschreven.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Wat maakt werken bij Woonkracht10 zo leuk? 

Werken bij Woonkracht10 is om meerdere redenen erg leuk. Wat we vaak terug horen van onze medewerkers is dat eigenaarschap laag in de organisatie ligt. Binnen kaders krijg je alle ruimte om je werk vorm te geven. Ook zijn er volop mogelijkheden om je als professional en mens verder te ontwikkelen. Daarnaast heerst er binnen Woonkracht10 een informele sfeer. We houden van een lolletje op z’n tijd. Ook is er oprecht aandacht voor jou als mens. 

Welke faciliteiten biedt Woonkracht10 aan?

Op dit moment werken wij nog vanuit ons kantoorgebouw aan de Bruïnelaan in Zwijndrecht, alleen is dit kantoor wat verouderd. Wij zijn een nieuwe kantoorpand aan het ontwikkelen nabij het station. Een nieuw duurzaam kantoor, met flexibele werkplekken die het hybride werken nog beter ondersteunen.

Thuiswerken of werken op locatie behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor voor wordt je gefaciliteerd in de vorm van een laptop, mobiel, bureau en bureaustoel.

Mag je thuiswerken bij Woonkracht10?

De ene functie biedt meer mogelijkheden voor plaats- en tijdonafhankelijk werken dan de andere. Daarnaast kan het ook per persoon verschillen of hier al dan niet behoefte aan is.

In overleg met je leidinggevende, team(s) en eventuele samenwerkingspartners bespreek je de mogelijkheden. Leidend hierin is dat de dienstverlening richting de klant én de onderlinge samenwerking er niet onder mag lijden.

Regelmatig worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor onze medewerkers. Denk hierbij aan de personeelsbijeenkomsten, vitaliteitsactiviteiten,  ….

Jazeker! Hier staan we altijd voor open. Onze huidige stage- en afstudeeropdrachten vind je terug op deze website onder 'onze vacatures'.

Ben je op zoek naar een andere stage- of afstudeeropdracht? Stuur dan een e-mail naar hr@woonkracht10.nl of vul dit online formulier in.

Jazeker! Een open sollicitatie is altijd welkom. Stuur je gegevens door aan hr@woonkracht10.nl of vul dit online formulier in. Onze collega’s van de afdeling HR komen er dan spoedig bij je op terug.

Het begint uiteraard met jouw sollicitatie op een vacature. Heb je interesse in een vacature? Kies dan op de vacaturepagina waar jouw droombaan staat hoe je wilt solliciteren: via het online sollicitatieformulier of via e-mail.

Na jouw sollicitatie kun je van ons het volgende verwachten
Je ontvangt van ons een ontvangstbevestiging, waarin we aangeven wanneer we uiterlijk op je sollicitatie terugkomen.
Zien we voldoende aanknopingspunten in jouw sollicitatie? Dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Dit zal zijn met een directe collega, leidinggevende en/of iemand van de afdeling HR. 
 Aan het einde van dit gesprek word je geïnformeerd over het eventuele vervolg.
 Zijn zowel jij als wij na het eerste gesprek en een mogelijk tweede gesprek en/of assessment nog steeds enthousiast? Dan doen we je graag een mooi aanbod om bij Woonkracht10 te komen werken.
 Heb je het aanbod geaccepteerd? Dan verwelkomen wij je graag als nieuwe collega! Een uitgebreid introductieprogramma wordt voor jou opgesteld.

Jazeker! Wanneer je bij ons komt werken bieden we je gelijk een vaste aanstelling.

In bepaalde situaties wijken wij hier vanaf (bijv. bij een projectopdracht). Mocht dit zo zijn dan wordt dit expliciet vermeld in de vacaturetekst.

Neem dan contact op met de afdeling HR via telefoon 078 - 620 20 00 of stuur een e-mail naar hr@woonkracht10.nl.

Samen Thuis Geven bereiken we door:

Woonkracht10 - Wendbare organisatie
Wendbare organisatie
Woonkracht10 - Duurzame bedrijfsvoering
Duurzame bedrijfsvoering
Woonkracht10 - Waardevol vastgoed
Waardevol vastgoed
Woonkracht10 - Veerkrachtige buurten
Veerkrachtige buurten
Woonkracht10 - Hart voor de klant
Hart voor de klant

© Woonkracht10              Privacy & cookies

Delen